ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Πήγαινε κάτω

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Δημοσίευση από Admin Την / Το Τρι Σεπ 29, 2009 11:30 pm

Με χαρά μας βλέπουμε ότι έχουν κι όλας αρχίσει οι επισκέψεις στις σελίδες του φόρουμ. Θα χαρούμε περισσότερο αν δεχτούμε και αιτήσεις εγγραφής στα μέλη του φόρουμ.


Διευκρινίζουμε ότι μέλη μπορούν να γίνουν όλοι όσοι απαρτίζουν τη σχολική κοινότητα του 12ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας: Εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς.


Μπορείτε για το σκοπό αυτό να επικοινωνείτε μαζί μας στο χώρο του σχολείου ώστε να είμαστε σίγουροι πως ανήκετε στη σχολική μας κοινότητα.


Κατ΄ εξαίρεση μπορούν να εγγραφούν στα μέλη και όσοι άλλοι έχουν ιδιαίτερη σχέση είτε με το σχολείο μας είτε με το αντικείμενο του φόρουμ, την παιδική λογοτεχνία. Οι αιτήσεις αυτές θα γίνονται δεκτές αφού πρώτα τις εξετάσουν οι διαχειριστές και κρίνουν πως συνάδει η παρουσία αυτών των μελών με το χώρο που δημιουργήσαμε. Σ' αυτή την περίπτωση παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail του φόρουμ:
ώστε να μας ενημερώνετε για την ιδιότητά σας.


Για να γραφτεί κάποιος στα μέλη του φόρουμ, αρκεί να συμπληρώσει μια μικρή ηλεκτρονική αίτηση.


Πατήστε στο πάνω μέρος της σελίδας http://dwdekato.forumgreek.com/index.htm του κουμπάκι που λέει εγγραφή.


Συμπληρώστε εκεί τα στοιχεία που σας ζητούνται, ψευδώνυμο, e-mail και κωδικό. Τον κωδικό για αποφυγή λάθους, το σύστημα του φόρουμ θα σας ζητήσει να τον συμπληρώσετε και δεύτερη φορά. Τονίζουμε ότι τον κωδικό δεν πρέπει να τον αποκαλύψετε σε κανέναν. Φροντίστε όμως να μην τον ξεχάσετε, γιατί θα τον χρειάζεστε κάθε φορά που θα θέλετε να συνδεθείτε ως εγγεγραμμένο μέλος.


Όπως διαβάσατε, χρειάζεται να διαθέτετε και κάποιο e-mail. Αν δεν έχετε, σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν αρκετές υπηρεσίες στο διαδίκτυο που παρέχουν δωρεάν δικαίωμα e-mail. πχ η υπηρεσία yahoo.
Υπογραμμίζουμε ότι οι ανήλικοι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν αυτές τις υπηρεσίες εν αγνοία των γονιών τους. Και για την εγγραφή στο φόρουμ τα παιδιά θα πρέπει να συνεννοηθούν με τους γονείς τους και μόνο με τη δική τους άδεια και καθοδήγηση να εγγραφούν στα μέλη μας.


Το πρώτο πλεονέκτημα της εγγραφής στα μέλη του φόρουμ είναι πως θα σταματήσετε να βλέπετε διαφημίσεις στο πάνω μέρος της σελίδας. Δυστυχώς δεν είναι εφικτό να τις αποφύγουμε για τους απλούς επισκέπτες του χώρου, καθώς η υπηρεσία που μας παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας φόρουμ είναι δωρεάν και επομένως θέτει τους δικούς της κανόνες στα θέματα αυτά. Ευτυχώς υπάρχει ρύθμιση να γίνονται αόρατες οι διαφημίσεις για τα μέλη. Και φυσικά φροντίσαμε ήδη για τη ρύθμιση αυτή.


Τα μέλη του φόρουμ έχουν δικαίωμα να δημοσιεύουν τις απόψεις τους και να συνομιλούν με τα άλλα μέλη. Μπορούν επίσης να δημοσιεύουν φωτογραφίες και να ανεβάζουν βίντεο.


Επίσης υπάρχουν υπηρεσίες του φόρουμ (πχ τσατ) που είναι ορατές μόνο στα μέλη.


Κάποιες ενότητες του φόρουμ δεν επιτρέπουν δημοσίευση ούτε στα μέλη, πχ η ενότητα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Η επιλογή αυτή αφορά την τεχνική αρτιότητα του χώρου ή μπορεί στο μέλλον να αφορά και σχετική απόφαση των διαχειριστών για "κλείδωμα" κάποιας ενότητας.


Οι διαχειριστές σε κάθε περίπτωση έχουν την ευθύνη και το δικαίωμα να φροντίζουν ώστε το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων των μελών να εναρμονίζεται με τους όρους εγγραφής που υπογράφει όποιος γίνεται μέλος αλλά και με το ιδιαίτερο αντικείμενο αυτού του φόρουμ.


Αν έχετε απορίες ή δυσκολίες να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε στο σχολείο είτε με e-mail.


φιλικά

οι διαχειριστές του φόρουμ

ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

avatar
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 318
Ημερομηνία εγγραφής : 26/09/2009

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://dwdekato.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Δημοσίευση από Admin Την / Το Δευ Δεκ 07, 2009 1:30 am

Με αφορμή μια αίτηση εγγραφής που δεχτήκαμε, υπενθυμίζουμε ότι μέλη του φόρουμ γίνονται μόνο όσοι ανήκουν στη σχολική κοινότητα του 12ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας.

Πρέπει για το λόγο αυτό όποιος θέλει να γραφτεί στα μέλη μας, να μας ενημερώνει προφορικά στο χώρο του σχολείου για την αίτησή του ώστε να κάνουμε αποδεκτή την εγγραφή του.
avatar
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 318
Ημερομηνία εγγραφής : 26/09/2009

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://dwdekato.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης