ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Πήγαινε κάτω

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Empty ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δημοσίευση από Admin Δευ Μάης 24, 2010 9:47 pm

Καθώς το φόρουμ αυτό απευθύνεται σε παιδιά, σκεφτήκαμε να δημοσιεύσουμε μερικές οδηγίες σε όσο πιο απλή γλώσσα γίνεται, ώστε να τα βοηθήσουμε να το χρησιμοποιούν...

Ξεκινάμε με το θέμα της επίσκεψης σε διάφορους χώρους του φόρουμ. Πώς δηλαδή μπορείτε να δείτε όλα όσα αυτό περιλαμβάνει.

Για το σκοπό αυτό σας παρακαλούμε να σκεφθείτε μια πολυκατοικία!!! Ναι, ένα φόρουμ μοιάζει με μια πολυκατοικία! Αποτελείται δηλαδή από πολλούς ορόφους και κάθε όροφος από διαμερίσματα. Αλλά και κάθε διαμέρισμα έχει διάφορα δωμάτια. Έτσι είναι και το φόρουμ!

ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

Θα σας αποκαλύψουμε μάλιστα ότι το φόρουμ έχει και υπόγεια... Εκεί όμως μπαίνει μόνο ο διαχειριστής. Γιατί το φόρουμ έχει και διαχειριστή, όπως κάθε αληθινή πολυκατοικία. Ονομάζεται και admin, δηλαδή διαχειριστής στα αγγλικά.

ΟΙ ΟΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Μπαίνοντας κανείς σε μια πολυκατοικία, μπορεί να πάρει το ασανσέρ και να επισκεφθεί τους διάφορους ορόφους του. Στο φόρουμ μπορεί κανείς να κάνει το ίδιο πηγαίνοντας στο ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ. Στο δικό μας φόρουμ μπορεί κανείς πολύ εύκολα να βρεθεί στο ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ αν κάνει κλικ με το ποντικάκι του στη μικρή κόκκινη πεταλουδίτσα που πεταρίζει στο πάνω και αριστερό μέρος όλων των σελίδων. ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Butft310


Πηγαίνετε λοιπόν στο επάνω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ πάνω στην πεταλουδίτσα, για να δείτε εκεί όλη την πολυκατοικία που λέγεται φόρουμ.

Θα χρειαστεί να κατεβείτε μέχρι κάτω στη σελίδα αυτή του ΕΥΡΕΤΗΡΙΟΥ για να δείτε όλους τους ορόφους.

Ο πρώτος όροφος λέγεται ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Ο επόμενος ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΒΙΒΛΙΟ. Ακολουθεί ένας όροφος ορατός μόνο στα μέλη του φόρουμ που λέγεται ΛΕΣΧΗ ΜΕΛΩΝ. Και με την ευκαιρία αυτή θα σας πούμε ότι ένα φόρουμ έχει χώρους που μπορούν να βλέπουν μόνο τα μέλη του και χώρους που μπορεί να δει και ένας απλός επισκέπτης.

Θυμίζουμε ότι έχει και χώρους που βλέπει μόνο ο διαχειριστής (δηλαδή ο admin) αλλά και χώρους που βλέπουν μόνο τα μέλη διαφόρων ομάδων. Για παράδειγμα εμείς εδώ έχουμε ένα χώρο που τον βλέπουν μόνο τα παιδιά του Δ2 τμήματος του σχολείου μας. Το ποιος βλέπει και τι βλέπει το ρυθμίζει ο διαχειριστής.

ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Κάθε όροφος αποτελείται από διάφορα διαμερίσματα. Μπορείτε να τα δείτε αν από το ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ κάνετε κλικ σε όποιον όροφο σας ενδιαφέρει.

Πατήστε για παράδειγμα με το ποντίκι σας στον όροφο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ. Θα βρείτε εκεί αρκετά "διαμερίσματα" που στη γλώσσα του φόρουμ λέγονται ΘΕΜΑΤΑ. (TOPIC στα αγγλικά)

Μπορείτε να επισκεφθείτε όποιο διαμέρισμα θέλετε. Το κλειδί είναι το ποντικάκι σας. Αρκεί να κάνετε ένα κλικ στον τίτλο του κάθε "διαμερίσματος", δηλαδή στον τίτλο του κάθε θέματος.

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

Όπως τα αληθινά διαμερίσματα έτσι και τα διαμερίσματα του φόρουμ αποτελούνται από διάφορα ... δωμάτια! Στο φόρουμ λέγονται σελίδες. Και είναι αυτό ακριβώς... Σκεφθείτε πώς είναι να ξεφυλλίζεται ένα βιβλίο και θα καταλάβετε τι είναι αυτές οι σελίδες. Μερικά θέματα λοιπόν αποτελούνται από μία μόνο σελίδα και άλλα από δύο ή και περισσότερες.

Κάντε τώρα κλικ εδώ https://dwdekato.forumgreek.com/forum-f9/

για να δείτε μερικά διαμερίσματα με πολλά δωμάτια, δηλαδή μερικά θέματα του φόρουμ με πολλές σελίδες. Παρατηρήστε για παράδειγμα το θέμα: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ (με φωτογραφίες)

Αποτελείται από πέντε σελίδες. Τα μικρά κουτάκια με τους αριθμούς 1, 2, κλπ σημαίνουν ακριβώς αυτές τις σελίδες. Αν κάνετε κλικ πάνω τους, μπορείτε να τις επισκεφθείτε και να δείτε τι περιέχουν.

Υπόψην πως όταν ένα θέμα αποτελείται από πολλές σελίδες, δεν είναι δυνατόν να εμφανίζονται όλες στον κατάλογο. Στην περίπτωση αυτή θα μπορέσετε να τις δείτε μόνο αν μπείτε μέσα στο θέμα. Και ας κάνουμε ένα παράδειγμα. Πατήστε εδώ: https://dwdekato.forumgreek.com/forum-f9/topic-t23.htm και προσέξτε στο πάνω σημείο και δεξιά να βρείτε το σημείο που γράφει: Σελίδα 1 από 5 • Share • Actions ! Το ίδιο ακριβώς θα δείτε και αν κατεβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας, δεξιά και πάλι. Εκεί λοιπόν, είτε στο πάνω είτε στο κάτω μέρος, υπάρχουν και πάλι τα μικρά άσπρα κουτάκια που δείχνουν τις σελίδες του θέματος. Κάντε κλικ με το ποντίκι σας για να δείτε όποια σας ενδιαφέρει.

Σε κάθε περίπτωση το φόρουμ σας δείχνει σε ποια σελίδα βρίσκεστε, βάφοντας μπλε το κουτάκι αυτής της σελίδας.

Αν θέλετε απλά να πάτε στην επόμενη σελίδα, κάντε κλικ στο > που υπάρχει μετά από τα κουτάκια με τους αριθμούς. Και αντίστοιχα πατήστε το < αν θέλετε να πάτε στην προηγούμενη σελίδα.

Προσοχή... ίδια σηματάκια υπάρχουν και στο αριστερό μέρος, δηλαδή > και <. Αυτά όμως αν βάλετε επάνω το ποντίκι σας θα δείτε ότι χρησιμεύουν για να δείτε το προηγούμενο ή το επόμενο θέμα, δηλαδή για να αλλάξετε διαμέρισμα... Γενικά, βάζοντας το ποντίκι σας επάνω σε διάφορα σύμβολα και επιγραφές του φόρουμ, εμφανίζονται ενημερωτικές ταμπελίτσες. Μπορείτε να το κάνετε για να μάθετε και άλλα μυστικά για τη χρήση του φόρουμ, γιατί όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολο να σας τα γράψουμε όλα εδώ.

Εξάλλου αυτή είναι σήμερα και η φιλοσοφία των υπολογιστών και του διαδικτύου, να μπορεί ο καθένας ψάχνοντας να βρίσκει αυτό που θέλει. Αρκεί να έχετε λοιπόν όρεξη για ψάξιμο και όλα θα τα μάθετε!

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Είσοδος ενός φόρουμ θεωρείται το ΠΟΡΤΑΛ. Για να δείτε το δικό μας ΠΟΡΤΑΛ κάντε κλικ εδώ:

https://dwdekato.forumgreek.com/portal.htm

Μπορείτε επίσης από οποιοδήποτε σημείο του φόρουμ να μπείτε στο Πόρταλ, αν κάνετε κλικ στη λεξούλα Πόρταλ που υπάρχει πάνω και αριστερά σε όλες τις σελίδες.
Για να το κάνουμε ακόμη πιο εύκολο, στο δικό μας φόρουμ έχουμε προσθέσει σε όλες τις σελίδες και μια εικόνα:
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Tampel13
Υπάρχει σε όλες τις σελίδες, στο πάνω μέρος. Πατώντας κανείς πάνω στην εικόνα αυτή με το ποντίκι του, μπαίνει στο Πόρταλ. Δηλαδή στην είσοδο της πολυκατοικίας.
Αριστερά από την εικόνα αυτή είναι και η κόκκινη πεταλουδίτσα που οδηγεί στο Ευρετήριο ή, αν θέλετε, στον πίνακα με τα κουδούνια της πολυκατοικίας!
Δεξιά από την εικόνα υπάρχει ένα αστεράκι: ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Iiiiii10
Αν το πατήσετε θα βρείτε τον κατάλογο της Δανειστικής μας βιβλιοθήκης αλλά θα βρεθείτε έξω από το φόρουμ. Ο λόγος είναι πως αυτός ο κατάλογος δεν μπορούσε να ανέβει στο φόρουμ και χρειάστηκε να φτιάξουμε έναν άλλο χώρο στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα έναν ιστότοπο google.
ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
Εκτός από τη βασική του πολυκατοικία, τους ορόφους της και τα διαμερίσματα και τα δωμάτια, ένα φόρουμ μπορεί να διαθέτει και άλλους χώρους. Αυτό εξαρτάται από το διαχειριστή. Αυτός αποφασίζει τι άλλο θα προσθέσει στο φόρουμ.
Στο δικό μας φόρουμ που είναι για παιδιά σκεφτήκαμε να προσθέσουμε έναν Παιχνιδότοπο!
Κάντε κλικ εδώ https://dwdekato.forumgreek.com/portal.htm για να τον επισκεφθείτε ή βρείτε στο πάνω μέρος της σελίδας τη λέξη ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΣ και κάντε κλικ πάνω της!
Αριστερά από τη λέξη ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΣ υπάρχει η λέξη ΤΕΤΑΡΤΑΚΙΑ. Αν κάνετε κλικ σ' αυτήν, θα βρεθείτε εκτός φόρουμ! Γιατί οδηγεί στο blog της Τετάρτης τάξης.
Το ίδιο θα συμβεί αν πατήσετε στα ΕΚΤΑΚΙΑ.
Στο ίδιο μέρος, το επάνω κάθε σελίδας, υπάρχουν και άλλα ταμπελάκια που το καθένα τους οδηγεί και σε ένα διαφορετικό χώρο του φόρουμ. Τα ταμπελάκια αυτά είναι διαφορετικά για τους επισκέπτες και διαφορετικά για τα μέλη. Κάποια όμως είναι ίδια για όλους.
Δοκιμάστε να ανοίξετε αυτά που εσείς βλέπετε για να ανακαλύψετε πού οδηγεί το καθένα.
Μπορείτε για παράδειγμα να ανοίξετε τις ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, όπου υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τη χρήση του φόρουμ. Δυστυχώς δεν είναι πάντα κατανοητές από κάποιον που δε γνωρίζει καλά από διαδίκτυο...
Εμείς πάντως θα σας προτείνουμε να ανοίξετε το ταμπελάκι που γράφει ΕΓΓΡΑΦΗ και να γραφτείτε στα μέλη μας! Έτσι θα μπορείτε να βλέπετε πολύ καλύτερα το φόρουμ και να αξιοποιείτε όλες τις δυνατότητές του!
Περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα γραφτείτε μέλη του φόρουμ μπορείτε να βρείτε εδώ:
Επειδή όμως απευθυνόμαστε σε παιδιά και δε θέλουμε να τους βάζουμε πολλές δυσκολίες, έχουμε προβλέψει να υπάρχουν χώροι στο φόρουμ που να δημοσιεύει κάποιος τις απόψεις του χωρίς να είναι μέλος. Αν βέβαια δημιουργηθεί πρόβλημα με την ελευθερία αυτή που έχουμε δώσει στους επισκέπτες μας, οι διαχειριστές μπορεί και να την αφαιρέσουν.
Στα θέματα λοιπόν αυτά που ο επισκέπτης μπορεί να δημοσιεύσει χωρίς να είναι μέλος του φόρουμ, ο τρόπος για να γράψει κάποιος είναι ο ακόλουθος:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ


1. Βρείτε και πατήστε στο κάτω μέρος της σελίδας αυτό το κουμπάκι:

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Buttontopicreplyen

POSTREPLY = ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.

2. Στο παράθυρο που θα ανοίξει πρέπει να συμπληρώσετε το ψευδώνυμο μέλους ή τα αρχικά του ονόματός σας. Μπορείτε να γράψετε και το μικρό σας όνομα, όμως σας ενημερώνουμε ότι το κουτάκι αυτό δε χωράει πάνω από οκτώ γράμματα. Σε καμία περίπτωση μη γράψετε το επώνυμό σας ολόκληρο.

3. Post title - αυτή τη λουριδίτσα δε χρειάζεται να τη συμπληρώσετε, εκτός αν επιθυμείτε να δώσετε ένα δικό σας τίτλο στη δημοσίευσή σας.

4. Στο μεγάλο ορθογώνιο "κουτάκι", δίπλα στις φατσούλες, γράψτε την άποψή σας.

5. Πατήστε κάτω από το "κουτάκι" το κουμπί Preview για να δείτε σε προεπισκόπηση την απάντησή σας. Διορθώστε στο "κουτάκι" ό,τι δε σας αρέσει... πχ σβήστε κάποια λέξη ή προσθέστε κάποια άλλη. Ξαναπατήστε Preview για να ελέγξετε το αποτέλεσμα των διορθώσεων.

6. Μόλις βεβαιωθείτε ότι η απάντησή σας είναι έτοιμη, πατήστε δίπλα στο Preview το κουμπάκι: Αποστολή.


7. Αμέσως μετά θα σας ζητηθεί να δακτυλογραφήσετε έναν κωδικό που θα εμφανίσει αυτόματα το σύστημα μπροστά σας. Ο κωδικός μπορεί να αποτελείται από μικρά ή κεφαλαία γράμματα και είναι συνήθως με "ξένα" γράμματα, δηλαδή με λατινικά. πχ: tDVZZ

Φροντίστε λοιπόν να τον γράψετε σωστά! Αυτό είναι ένα μέτρο προστασίας για να μη γράφουν στο φόρουμ διάφορα ρομπότ του διαδικτύου. Μετά πατήστε το κουμπάκι ΥΠΟΒΟΛΗ και...


__________________________

Αυτό ήταν! Η απάντησή σας έχει πια δημοσιευτεί!

Προσοχή: Αν είστε κανονικό μέλος του φόρουμ, μπορείτε ακόμη και μετά τη δημοσίευση να διορθώσετε την απάντησή σας. Αυτή τη δυνατότητα (EDIT) δεν την έχουν όσοι δεν είναι γραμμένοι στα μέλη του φόρουμ.

ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ

Μπορείτε στις απαντήσεις σας να προσθέσετε και φατσούλες. klap

Αρκεί να κάνετε κλικ στη φατσούλα που σας ενδιαφέρει! Προηγουμένως φροντίστε με το ποντίκι να κάνετε κάνετε κλικ στο σημείο του κειμένου που θέλετε να μπει η φατσούλα! bounce

Μην το παρακάνετε όμως... Δεν είναι ωραίο σε ένα διάλογο να επικρατούν οι φατσούλες. Εδώ μας ενδιαφέρουν οι απόψεις σας και τα επιχειρήματά σας.

ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ

Σκεφθείτε ποιο ψευδώνυμο σας αρέσει και φροντίστε να είναι μέχρι 8 γράμματα - διότι το είπαμε ήδη πως το κουτάκι για το όνομα δε χωράει περισσότερα γράμματα. Αν γράψετε και δεύτερη φορά, χρησιμοποιήστε το ίδιο ψευδώνυμο.

Μη χρησιμοποιείτε ψευδώνυμο που έχει κιόλας πάρει άλλο μέλος του φόρουμ.
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 318
Ημερομηνία εγγραφής : 26/09/2009

https://dwdekato.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Empty Απ: ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δημοσίευση από Admin Σαβ Μάης 29, 2010 5:48 pm

Μ.Λ. έγραψε:ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
Η διαδικασία δημοσίευσης φωτογραφιών στο φόρουμ είναι πολύ εύκολη και γρήγορη. Αρκεί κανείς να ξέρει τις σχετικές διαδικασίες...
Οι διαδικασίες αυτές διαφέρουν ανάλογα με το αν είναι κανείς μέλος του φόρουμ ή απλός επισκέπτης.
Καθώς σκοπός μας είναι να διευκολύνουμε με τις οδηγίες αυτές τη συμμετοχή των παιδιών που γράφουν στο φόρουμ ως απλοί επισκέπτες θα αναφερθούμε και στις αντίστοιχες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσει ένας επισκέπτης του φόρουμ:
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Βρίσκω και πατάω κάτω από το θέμα που θέλω να δημοσιεύσω τη φωτογραφία το κουμπάκι POSTREPLY.
Αφού ανοίξει η σελίδα δημοσίευσης αναζητώ πάνω από το κουτάκι δημοσίευσης ένα μικρό τετράγωνο κουμπάκι που γράφει μέσα δύο Α. ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Switch_wysiwyg
Αν απλώς βάλω επάνω στο κουμπάκι αυτό το ποντίκι μου, εμφανίζεται ένα ταμπελάκι που γράφει "Εναλλαγή μορφής"
Πατάω το κουμπί αυτό με το ποντίκι μου. Και μία και δύο φορές για να δω πώς αλλάζει κάθε φορά που το πατάω. Προσέξτε γιατί μπορεί στη μία περίπτωση να εμφανίζεται στην επάνω γραμμή δίπλα στα άλλα κουμπάκια και στην άλλη σαν δεύτερη γραμμή από κάτω τους. Αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει το κουμπάκι να εμφανίζεται με ροζ φόντο! Γιατί μόνο τότε θα βλέπω την ίδια την εικόνα που θα προσθέσω. Αλλιώς θα βλέπω κάποιον κωδικό και όχι την ίδια την εικόνα.

Ο ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ:

Αφού φροντίσω το κουμπάκι με τα δύο Α να έχει ροζ φόντο, κάνω αντιγραφή από το διαδίκτυο τη φωτογραφία που θέλω να δημοσιεύσω και στη συνέχεια πατάω επικόλληση στο κουτάκι δημοσίευσης του φόρουμ.

Παράδειγμα:

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Monsters_tmb

Αν θέλω να φέρω στο κέντρο της σελίδας αυτή τη φωτογραφία, τη μαυρίζω με το ποντίκι και πατάω αυτό το κουμπάκι: ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Text_align_center

ΑΝ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ

Τότε θα πρέπει να πατήσω αυτό το κουμπάκι: ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Picture_save

Θα ανοίξει ένα μικρό παράθυρο. Πατάω ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ και ψάχνω στον υπολογιστή μου ποια εικόνα θέλω να δημοσιεύσω.

Προσοχή: Δε δημοσιεύω φωτογραφίες που φαίνονται τα πρόσωπα παιδιών αλλά και οποιαδήποτε άλλη φωτογραφία που δεν έχω την έγκριση των γονιών ή των δασκάλων μου.

Μετά πατάω ΑΝΟΙΓΜΑ. Και μετά στο παραθυράκι πατάω host it!

Ανοίγει ένα καινούριο παράθυρο. Εμφανίζεται εκεί η φωτογραφία που ανέβασα και κάτω από τη φωτογραφία ψάχνω να βρω το σημείο που γράφει:

Links to share your image:

Και κάτω από αυτό βλέπω να δίνονται διάφοροι κώδικες. Επιλέγω τον κώδικα Direct Link.

Τον κάνω αντιγραφή.

Μετά πατάω το κουμπάκι: ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Picture

και κάνω επικόλληση το Direct Link και πατάω ΟΚ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Sxoleioproaylio028

Λογικά η φωτογραφία θα εμφανιστεί μπροστά μου... αν έκανα όλα τα παραπάνω βήματα σωστά! Όπως και αυτή φωτογραφία από την αίθουσα της τάξης μας - πριν ακόμη αρχίσουν τα μαθήματα της φετινής χρονιάς. Γι' αυτό και τη βλέπετε έτσι άδεια...

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ Preview για να δείτε σε προεπισκόπηση πώς θα φαίνεται η δημοσίευσή σας.

Αν τη βρείτε της αρεσκείας σας, πατήστε Αποστολή.

Αν όχι, κατεβείτε λίγο πιο κάτω και θα δείτε το κουτάκι δημοσίευσης. Κάντε εκεί τις αλλαγές και πατήστε πάλι Preview. Μετά πατήστε Αποστολή.
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 318
Ημερομηνία εγγραφής : 26/09/2009

https://dwdekato.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Empty Απ: ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δημοσίευση από Admin Σαβ Μάης 29, 2010 8:55 pm

https://sites.google.com/site/tetartakia/plerophorike/odegies-chreses-phoroum

Στο σύνδεσμο αυτό μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών με μορφή παρουσίασης power point. Είναι λίγο βαρύ αρχείο και θα αργήσει να κατεβεί στον υπολογιστή σας, ειδικά αν δεν έχετε γρήγορο ίντερνετ.

Περιέχει όμως φωτογραφίες και βήμα βήμα οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών που θα βοηθήσουν και τον πιο ανίδεο να καταλάβει πώς ανεβάζουμε φωτογραφίες στο φόρουμ. Οι οδηγίες αυτές απευθύνονται στους επισκέπτες του φόρουμ. Δε χρειάζεται δηλαδή να είναι κάποιος μέλος του φόρουμ για να τις ακολουθήσει.
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 318
Ημερομηνία εγγραφής : 26/09/2009

https://dwdekato.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης